MICROBLADING PREJ/POTEM

Microblading je japonska metoda vrisovanja obrvi, kjer se dlačice s posebnim rezilom vriše med že obstoječe. Je super za doseganje naravnega videza, saj se vriše vsaka dlačica posebej s čemer dosežemo popolnoma neopazen videz.

O microbladingu sem razmišljala že najmanj dve leti saj imam svoje obrvi sicer lepe oblike ampak na zunanji strani precej redke in mi je rahlo najedalo vsakodnevno senčenje, obenem pa pogosto ne nosim makeupa in v takih dnevih bi mi bilo super, da bi vsaj obrvi bile izpopolnjene; ampak sem imela pomisleke, ker sem se bala, da bi izpadlo preveč umetno in da bi bila videti kot čarovnica.

Obenem me je skrbelo dejstvo, da microblading skorajda dela že “vsaka druga” in bi me bilo strah h komu grem, ker dvomim da so vse ustrezno podkovane in/ali imajo vse za sabo zadostno količino znanja ter izkušenj. Pred kratkim pa sem na Instagramu zasledila sliko prijateljice, ki je sicer tudi kozmetičarka in je že a priori ful za naraven videz in ko sem videla njen izjemen rezultat, sem bila prodana! Povedala mi je, da je opravila poglobljeno “raziskavo” med različnimi izvajalkami te storitve saj je res iskala eno, ki iz tvojih obrvi ne naredi neke tretje stvaritve ampak upošteva tvojo obliko obraza in naravno linijo obrvi torej zgolj izpopolni tvoje naravne. Kmalu za tem sem kar sama kontaktirala to enako punco in se pri njej naročila. Sedaj pa gremo na konkretne informacije:

 1. cena: 130€ pri čemer je vključena korekcija po 2-mesecih
 2. trajanje postopka: uro do uro in pol
 3. trajanje rezultatov 6-12 mesecev

Zelo pomembna je nega TAKOJ po samem postopku – od tega je odvisno 70% tega, kako dolgo bodo obrvi držale. Prvi teden se je treba izogibati sonca, solarija, direktnega nanašanja makeupa (lahko drugod, samo na obrvi ne); in mazati z ustrezno kremo VEČKRAT na dan (recimo navaden bepanten).

Pomembno je tudi upoštevati, da so obrvi individualne in ne pristaja ena oblika vsem, zato nima smisla, da hodite k kozmetičarkam s slikami punc iz Instagrama in rečete “takšne bi imela”, ker tako ne morete doseči naravnega videza. Vsakemu najbolj pristaja njegova naravna oblika obrvi, ki se zgolj izpolni in doriše tam, kjer je potrebno.

Všeč mi je bilo, ker si je Suzana res vzela čas za zarisavanje obrvi s svinčnikom (preden je šla obrvi zarisovat dejansko z rezilom) in je vmes popravila 30238x dokler ni prišla do čiste perfekcije. Potem se je začela “zabava”.

Priznam, mene je bolelo ampak že kakor hitro si konec in vidiš rezultat, si tako navdušen, da pozabiš na bolečino.

takoj po postopku

Res, da so obrvi na začetku malenkost močnejše, tako da ne se prestrašit ampak prvi teden obrvi zbledijo še za približno 30% in zdaj po dveh tednih so meni p o p o l n e.

Čez dva meseca grem torej na korekcijo, ki je že vključena v ceno, potem pa spet naslednje leto! 🙂

Naj poudarim, da tukaj ni šlo za sodelovanje, sama sem storitev normalno plačala, sem pa Suzani pisala za slike prej/potem, ki jih je naredila v salonu in sem ji povedala, da bom napisala post, ker sem preprosto tako zelo navdušena nad rezultatom in dogovorili sva se, da je pripravljena eni izmed vas dati popust za 30% na microblading; torej namesto 130€ bo cena 91€. Ker bi res rada, da bo tega popusta deležna ena, ki si microbladinga želi in ji bo ta popust res prav prišel, sem to zapisala sem, kjer berete tiste, ki vas storitev dejansko zanima. 🙂 Pod zadnjo sliko, ki sem jo objavila na Instagramu, mi pustite komentar (lahko mi napišete zakaj si želite microbladinga, če si ga želite, če vas še kaj zanima, ali karkoli tretjega, toliko da vem, da vas štejem zraven) in sledite Suzani, ki je taggana na sliki (ali klikni tukaj)! Na njenem profile boste tudi našli veliko več prej/potem slik tako obrvi kot trepalnice. Zdaj so me začele mikati še slednje (zdaj ko vidim kako fino je, ko porabim še manj časa za makeup, kar iščem dodatne načine, da bi ta čas še skrajšala haha), ampak tukaj me je spet strah kako bodo izpadle na meni, ker sem sicer precej svetla in mi načeloma močan makeup ne pristaja. Če imate kakšne izkušnje z enim ali drugim, bi bila vesela vaših komentarjev!

Do naslednjič,

Adrijana

6 thoughts on “MICROBLADING PREJ/POTEM

  1. Živjo! Sama nisem imela nobene reakcije, pa se mi zdi da imam precej občutljivo kožo, pa še dodatno stanjšano zaradi zdravljenja z retinoidi.. nisem imela niti rdečice, ničesar. 🙂

 1. Waww Adrijana! Sem brez besed!
  Kako lep in natancen opis! Hvala iz srca za tako
  pohvalne besede! Ni lepsega obcutka kakor ta, ko
  vidis, da je stranka zadovoljna! ❤️

 2. Bi lahko dobila kontakt na fbju ali instagramu od
  tvoje kolegice, ki ti je tako super naredila obrvi?
  Rada bi si jih dala, vendar iscem res dobro
  kozmeticarko, da mi jih uredi. Hvala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *