PRAZNOVANJE OBLETNICE

O tem nisem imela namena pisati posta, saj sem ustvarila video (spodaj), ampak, ker sem pod tako dobrimi vtisi in ker v videu ne morem zajeti vsega, kar vas zanima, sem se odločila napisati en povzetek in zapolniti ozadje videa. 🙂

Midva torej že od lani ohranjava tradicijo, da si za obletnico ne kupiva darila, ampak raje ob tej priložnosti nekam skupaj greva. Iskreno, meni osebno je to naaaajboljša stvar kaj jo lahko narediš in nobeno materialistično darilo ne more nadomestiti časa, preživetega drug z drugim.

Ko je Žiga torej izvedel, da je dobil naslednji dan IN POL prost, sva na vrat na nos odhitela v Rogaško Slatino, kjer sva pri moji botri najprej oddala Maksa v varstvo, nato pa se odpravila proti najinemu cilju – Hotelu Atlantida.

Občutek imam, kot da večina Slovencev pozna tiste klasične toplice pa mogoče Orhidelio, tukaj pa se konča. Sama pa sem že ob študiju ugotovila koliko čudovitih hotelov še imamo, predvsem takih z norim wellness “oddelkom”. Atlantida je več kot odličen primer – odprta je bila komaj leta 2016 zato še dobesedno diši po novem. Soba je čudovita in bila sem presrečna, da bom (vsaj eno) noč lahko preživela med puhastimi belimi blazinami in odejo – občutek je bil tako dober, da bi je prav škoda bilo zaspat.

Stvar, ki me je v hotelu najbolj presenetila, je bila hrana. Bila sem že v veliko hotelih, pa ne glede na to kako dobri so bli, hrana je vedno ostala nekje na meji povprečnega. Tukaj je bila božanska. K temu je po mojem mnenju najbolj pripomogla kombinacija bifeja in strežene večerje – predjed, juha in sladica so bili samopostrežni, večerjo pa si si izbral (na voljo je bilo okoli pet opcij in to takih, da sva se komaj odločila) in so ti jo pripravili svežo, ter postregli.

Hotel zagovarja zdrav način življenja in slednje se je poznalo tudi na ponudbi hrane, ker je bilo ogromno sveže ter sezonske hrane, tudi za zajtrk si se lahko najedel brez, da bi se pregrešil – popolno skuhana ovsena kaša (Žiga je rekel, da je bila boljša, kot jo naredim jaz, smrk), sveže jagode, maline, borovnice, cvetlični in gozdni med, ogromno vrst zdravih različic kruha, ki jih pečejo sami … vglavnem, bila sva že na točki, ko sva bila že več kot sita, ampak sva še kar jedla, ker je pač bilo tako dobro (še baklavo so imeli in to FUL dobro!).

Večino časa sva preživela na bazenu in v wellnessu, saj je ambient (sploh ko pade mrak, in bazen zasije v žareče modri barvi) NOR! Najboljša plat tega, da sva bila v butičnem hotelu, v primerjavi z toplicami, pa je bilo to, da sva na določene trenutke bila čisto samcata sama. Nobene gužve, nobenega direndaja, samo mir in še enkrat mir. 🙂

Edina stvar, ki naju je zmotila je bila ta, da bi za najin okus lahko bila malenkost bolj topla voda, ampak to je zelo subjektivno in midva sva precej zmrzljiv tip. Aja, Žiga se je še vpikno v to, da ni Akanala in PopTv-ja, ampak sem mu povedala, da redko kdo pride sem gledat televizijo, haha. Žal nama je bilo edino, da nisva prej vedela, da imajo še fitnes, ker bi ga z veseljem šla preizkusit.

Kakorkoli, to je to črno na belem, spodaj pa si lahko pogledate video, ki je nastal na tem kratkem oddihu. Ga bom še sama pogledala že petnajstič in si delala lušte po naslednji taki priložnosti.

Prečudovite fotke pa so delo Ane Sajovic, ki me znova in znova očara s svojim delom (nastale so v cca. 15 minutah)! <3

Do naslednjič, Adrijana

 

2 thoughts on “PRAZNOVANJE OBLETNICE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *