Moja kolekcija

Trgovina Monday me je povabila k zanimivemu in zabavnemu projektu. Predstavili so mi njihovo jesensko kolekcijo, iz katere sem si morala izbrati 6 najljubših kosov. Trgovino sestavlja njihova spletna trgovina in 14 poslovalnic po Sloveniji, sama pa sem jih obiskala na njihovi novi lokaciji v Kamniku, kjer imajo ogromno skladišče in res se je bilo zabavno sprehajati med stojali oblačil, izbirati kose in kombinirati stajlinge. Kar se tiče barv – morala sem se prav potruditi, da ni vseh šest kosov bilo v črni barvi. 😂 Ko pride do oblačil, res nisem pristašica barv, siva in bela se še edini znajdeta polek črne, kaj drugega so pa bolj izjeme. Ko sem napolnila svoje stojalo sem stvari pomerila, si vmes še parkrat premislila, nato je sledilo slikanje, da lahko svoje izbrane kose delim z vami.

  1. Oversized siv pulover z imitacijo krzna na rokavih
  2. Klasičen črn prehodni plašček z žepi, fajn topel zaradi volne v sestavi
  3. Casual karirasta srajčka, katerih sem sam veliki ljubitelj, saj jih rada oblečem pod puloverje, nosim odprte na klasične majice ali pa si jih zavežem okoli pasu
  4. Little black dress velvet edition
  5. Elegantne črne hlače, ki so mi top varianta outifta za posebne priložnosti s klasičnim črnim topom (na sliki velvet topek)
  6. Silver dolga oprijeta obleka na puli, ko ne veš kak bi se zrihtal in obenem poskrbel, da te ne bi zeblo 😅

To je to! Vsi artikli so na voljo na tej povezavi, kjer lahko ob spletnem nakupu kateregakoli izmed teh šestih artiklov uporabiš kodo za 20% popust PROPS20.

V komentarju pod facebook objavo mi zaupaj kateri od 6 kosov ti je najbolj všeč in do konca meseca še izžrebam osebo, kateri željeni kos podarim. ❤️

Ne pozabi lajkat in deliti ☺️

Hvala za branje!
Adrijana

p.s. video iz snemanja ⬇️

 

2 thoughts on “Moja kolekcija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *