VIDEO: BABYSHOWER

Res, da je amerikanizacija k nam pripeljala že en kup nekih novih praznovanj in da je pri večini izmed njih bistvo predvsem v potrošništvu, se mi zdi babyshower ena izmed stvari za katere sem vesela, da smo jih povzeli. Devet mesecev mine prehitro in kljub temu, da se sliši kot dolgo časovno obdobje, je misija nemogoče uskladiti vsa srečanja, ki bi jih še rad opravil, preden dojenček pride na svet – vsi tisti stari prijatelji, s katerimi se že 100 let dogovarjaš za kavo, pa še kar neuspešno, pa tudi tisti, s katerimi se videvaš na bolj redni frekvenci; lepo je imeti zbrane vse najbližje, s katerimi lahko deliš veselje ob pričakovanju, ter najpomembnejše – ovekovečiš trenutek posebnega obdobja tvojega življenja, ki kot vse drugo, mine še kako prehitro.

Babyshower nosečnici organizirajo prijateljice, večinoma je nepričakovano presenečenje, ampak mene moje poznajo predobro, da kot kronični control freak ne maram presenečenj, zato sem iz srca hvaležna, da so me seznanile z datumom, vseeno pa poskrbele, da mi je vsebina srečanja ostala neznana. Meni je bilo pomembno samo eno – da bomo vse na kupu, da skupaj preživimo čudovito popoldne, da dobro pijemo in jemo, se zrihtamo, poslikamo, pocartamo in čimveč nasmejimo.

Misija je bila 100% dosežena in lepo je videti ter občutiti, da te obkrožajo ljudje, ki te poznajo tako dobro, da točno vedo s čem ti pričarati popolno praznovanje.

Nič manj popolno ni bilo niti darilo:

Vsak element je imel svoj čar –  Sandrica je kot moja so-mummy-to-be poskrbela, da mi je osrednji del darila bil še kako dobro znan z izdelki slovenskih mami blogerk – Dojenčkov dnevnik, Baby MiniBini slinček in PikaBu Baby paketek pleničk.

Še vedno pa ne morem preboleti ročno narejene čestitke, v katero je Nika vložila ure dela, pri čemer je natančno izrezljala vsak sestavni kvadratni centimeter.

Pile smo noro dobre Luftove domače limonade, Nina je naredila mojstrske obložene kruhke, Urška in Špela sta pokazali svoje slaščičarske sposobnosti, sestrca pa je posodila svoj polaroidni fotoaparat, na podlagi česar je nastal meni najlepši in najljubši spomin na dan – album, s polaroidom čisto vsake posebej, h kateremu je vsaka napisala svoje posvetilo.

Zdaj pa še samo finiširamo zadnji mesec in sem vesela, da si bo moja najdražja Lara lahko oddahnila od organizacije dogodka za eno najbolj zahtevnih oseb na tem planetu 🙈 hvala za ves vložen trud, tebi in vsem ostalim, rada vas mam. ❤️

Adrijana

One thought on “VIDEO: BABYSHOWER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *